Yone is Charlie Chaplin

17 02 2012

Het Carnaval is losgebarsten. Vandaag hadden we het druk met alle carnavals-activiteiten: eerst Yone op school een Carnaval Parade, daarna naar Dácil d’r school waar een soort workshop was georganiseerd om samen met de kinderen en ouders een Carnavals poster te maken en daarna weer terug naar Yone’s school voor de Talent Show. Yone wilde in eerste instantie als Don Quijote, maar  al gauw werd het toch Charlie Chaplin, vooral omdat hij de scene met de zingende obers zo leuk vindt. Voor de talent show waren er eerst voorrondes. Iedere klas koos een kandidaat om de klas te vertegenwoordigen. Yone’s act kreeg de meeste stemmen in zijn klas. Zijn leraar nam de dingen ook meteen heel serieus en ging tijdens lunchpauzes op school oefenen. Tijdens de talent show deden er kinderen mee van Year 1 (5 jaar) tot en met Year 6 (10 jaar-vanaf Year 5 zitten ze op een andere lokatie en vandaag kwamen ze samen), en elk jaar heeft 2 klassen. Yone is uiteindelijk 2e geworden.

De scene komt uit Modern Times, 1936. Het lukt Chaplin eindelijk om aan een baan te komen, na vele omzwervingen en avonturen in een door crisis geteisterd land, als ober in een restaurant. Echter, hij moet ook zingen. Het lukt hem maar niet om de tekst te onthouden en schrijft de woorden op zijn manchetten. Als het liedje begint verliest hij onder het dansen zijn manchetten met de tekts en improviseert de woorden van het liedje.

Dames en heren, Yone:

Advertisements

Actions

Information

One response

20 02 2012
Tia Luna

¡Otro artista en la familia! …sobrino eres un verdadero showman, tienes dotes para ello, felicidades lo haces genil. te quiero mucho. Besitos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s