Yone is Michael

30 10 2012

Halloween…het komt, het gaat, en dan komt het weer…Ik ben zelf eigenlijk ook van mening dat Halloween niet in Spanje thuishoort, net zomin als in Nederland, maar als je op een Engelse school zit moet je Halloween vieren. Jorge en ik vonden zelf dat we er dit jaar goed op voorbereid waren. Yone zou als Michael Jackson uit Thriller gaan: rood jack voor 1 euro gekocht op de rommelmarkt, rode legging heb ik ergens in een doos gevonden, zwarte stof om de banden van het jack te maken, witte sokken, zwarte schoenen en make up. (voor de rest mastercard).

Ik heb de halve dag achter de naaimachine gezeten, Yone de videoclip laten zien om het dansje te oefenen (heeft vervolgens de hele nacht nachtmerries gehad), kortom hard werk.

De helft van de school kent Thriller natuurlijk niet, de papa’s en mama’s lagen in een deuk en tijdens de optocht schalde Thriller ook nog eens uit de boxen. Maar helaas, hij heeft niet de eerste prijs gekregen. Die ging naar een jongetje met wat witte make up, wit t-shirt met wat rode (bloed?)vlekken, bewerkt met een schaar en een spijkerbroek… Beide ouders zijn leraar op school. Mmmmm…

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s