Dácil verkoopt kalenders

1 01 2013

Op Dácil d’r school gaan ze vrolijk verder met het inzamelen van geld voor ‘t goede doel. In december is de CREVO kalender 2013 uitgebracht voor een luttele €10. Het is voor het eerst dat ze dit doen, de fotograaf is een ‘vriend-van’ en voorwaarde was dat alle kinderen in de kalender zouden verschijnen. Dat heeft geleid tot aardig wat photoshop gepruts…maar goed, het is voor een goed doel, en bijna alle kalenders zijn verkocht. En daar gaat het uiteindelijk om.

Voor de goede orde: er is een klein prijsje gevallen op het lot dat CREVO verkocht!! Elke ‘participación’ wint €24, aangezien de participaciones iets duurder waren zodat de school er ook nog wat aan over hield is de prijs niet geheel evenredig aan de winst. Participaciones kunnen alleen bij CREVO verzilverd worden; vanaf 8 januari, wanneer de school weer begint, zal ik alle pariticpaciones innen en overmaken wat een ieder toekomt.

Nogmaals: allemaal heel hartelijk bedankt voor het meedoen. Het is echt hartverwarmend te zien dat er zó veel respons is geweest en dat de school op deze manier schulden kan betalen en hopelijk nog even voort kan.

GRACIAS

calendario


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s