Yone presenteert (maar weer eens)

29 10 2013

Nog voor de zomervakantie kreeg ik het aanbod van een goede vriendin om een benefiet evenement te organiseren en zo geld in te zamelen voor CREVO, de school waar Dácil tot voor kort op zat. Ik had een berichtje geplaatst op facebook waarin ik om financiering vroeg voor de nieuwe 2014 CREVO kalender. Jessica belde me met de mededeling dat het bedrijf dat zij runt, een klein golfterrein met 9 holes net buiten Puerto de la Cruz (www.clubdegolflarosaleda.com), geen geld kon doneren maar wel een evenement kon organiseren om geld in te zamelen: een concert en een wedstrijd. Het concert lieten we over aan muzikale vrienden, een geweldige coverband die de pan uit rockte, met gitarist en leadvocalist Charlie, die Yone Mr Orca noemt: hij is een excollega van Loro Parque, degene die in de tot orca omgebouwde VW kever door de stad rijdt. En er waren nog meer muzikale vrienden die ook op het podium klommen. Ter afsluiting heeft DJ Elalfilo nog lekker vinyl plaatjes gedraaid. DJ Elalfilo stond, toen ie niet draaide, achter de bar, samen met twee andere moeders, ik stond bij de kassa, een andere papa stond aan de tap, en er werden spiesjes van de barbecue en paella geserveerd.

Yone nam de presentatie voor zijn rekening. Ik heb een stukje voor hem geschreven. Hij heeft zijn zondagse goed aangetrokken, de microfoon gepakt, is in de spotlights gaan staan en sprak iedereen toe.

Het was een geweldig feest. We hebben hard gewerkt, veel gelachen en voor we naar huis reden kregen we smsjes dat de politie verderop stond te controleren, dus voor de zekerheid een omweg genomen.

Zo’n 1300 euro voor CREVO verdiend. Da’s leuk voor een avondje feest!


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s